Sedagmlksz rukiyyee doğum kilosu kaç neden zayıf olsun? Benim kızım da 5200 doktor gayet iyi dedi 10 kilo olmasına gerek yok çocuğun
Ecemceylan rukiyyee Benim oğlum da 2 ay 17 günlük 5.600 3350 gr doğdu bence kilosu iyi bebeğinizin bizim doktorumuz bebeğimizin kilosunu iyi buluyor.
rukiyyee Ecemceylan mom726272 Alpbeybi Ne bilim sanki zayıf gibi geliyo bana yanakları dolu dolu değil gibi ☺️
Rabiamhmt Sidar21 yok bnm 38 olmasına rağmen bwbek zayıf dogdu 2300 kaldık dogumdan sonra gayet normal dedı doktor ama ben mama basladım hem meme hem mama verıyorum gun ıcınde 30 cc sabah 30 cc aksam verıyorum bıraz toparlayınca kesıcem mamadan
Rabiamhmt Rabiamhmt suan 3 aylık olduk 2 aylıkken 4200 olmustu yebı 3 gundur mama verıyorum bıraz toparlasın bırakıcam
Sidar21 Rabiamhmt anladım benim de aynı şekilde Doğumdan sonra kilo kaybetti bebeğim doktora gidince soracam artık ben maalesef sadece mama ile besliyorum
rukiyyee MoMeslina03 ilk ay çok az almıştı ama 500 gram almıştı o yüzden hala az mı diye takılmaya başladım