Tosbiklerinannesi Kızlar tat ve koku kaybı oldu coronayım zaten 5. Günündeyim arada bir geliyor geri gidiyor daha dün vardı bugün yok nasıl gelir bilginiz varmı yada yaptığınız bişey var mı işe yarayan ?
BugraCan27 Tosbiklerinannesi her ne denersen dene tat ve koku gelmiyor bende 12.gün gelmişti kafayı yemek üzereydim ağır ve keskin kokuları öneriyorlar
[silindi] Tosbiklerinannesi corona ya en çok ne iyi gelir bende oldum da hslimyok kemiklerim ağrıyor oğlum da hasta olmuş şaşırdım kaldım 😔
Marsupilami Tosbiklerinannesi sirke şampuan falan koklamaya çalış sürekli mandalina ye sarımsaklı bir şeyler ye papatya çayı iç benim öyle geldi 6 günde
nursocum Tosbiklerinannesi ben her gün aklıma geldikçe tinerci gibi kolonya kokladım 14. Günün sonunda geldi
Tosbiklerinannesi BugraCan27 bende öyleyim şuan kafayı yiyeceğim çok zor hem koku hem de tat alamamak grip olsam burnumu çekince falan alıyordum koku bu çok zor hiç bir şekilde alamıyorsun.
Tosbiklerinannesi [silindi] bol bol d ve c vitamini kullan birde ılık duş al parol kullan sabah öğle akşam canım sürekli limonlu çay su vs iç papatya ıhlamur nane limon çayı iç ben öyle düzeldim oğluna da ver çaylardan azar azar Rabbim şifa versin inşallah
neslihan-87 Tosbiklerinannesi 1 ay sonra geri geri geldi bende nana,kolonyağı ,kahve gibi keskin kokladım sürekli
BirEylulMeselesii Bunu bende soracaktım sen sormuşsun 3 gündür tat ve koku yok her yerim ağrıyor ne zaman gelecek bu tat ve koku gelmesi için belli bişi yapmamız gerekiyor mu ki
Goktugunannesi07 Tosbiklerinannesi Bende geçirdim aynı senin gibi gidip geliyordu sürekli 14 gün karantina süresinin sonunda herşey normalde döndü bende. Emzirdiğim için sadece parol ve d vitamini kullandım.