Benbenim2 Bebeğim 30 günlük uykuya dalarken ve gün içinde çok irkiliyor sıçrıyor yani sizinde bebeğiniz öyle mi. Bide bu sıçramayla ilgili bi video gördüm kafamı karıştırdı habire takip modundayım nolur yardımcı olun..!!
rumeysalbayrakaya Benbenim2 o sıçrama moro refleksi oluyor bildiğim kadarıyla ben kendini uyandırmasın diye yarım kundak yapıyorum
Esins Benbenim2 benim kızımda böyle 27 günlük şuan refleks yani ses yada dokunma olunca hatta kendi esnemesinden bile irkilen bebek 😊Allahın izniyle birşey yoktur
Tomris-Hatun Benbenim2 ilk xamanlarda sicramalar hep oluo bole videolar izleyip kendinizi vesveselendirmeyin kaynanam hoca cagirmisti dusunun 🤣hoca bile normal bu zamanalrda sicramalari demisti 🍇
Minikannem Benbenim2 8 ayına kadar sıçradı bebeğim uyurken şuan yaşını geçti ara sıra oluyor. O videoyu bende izlemiştim saçma sapan neler araştırdım kafayı yicektim. Korkma ama çok takarsan video çek dr göster.
Benbenim2 Herhangi başka birşey gördünüz mü peki bende görmedim ama dün intagramda bi video izledim izlemez olaydım her sıçradığında dikkatlice bakıyorum. :(( kafayı yicem rüyalarıma girdi hep
Benbenim2 Mnlannesi 2. Videodaki gibi ilki gibi kasılmıyor. Böyle sıçrıyor işte uykuya dalarken elini oynatıyor sıçrıyor parke sesine bile sıçrıyor
Neseuygar08 Benbenim2 yarım kundak yap canım daha sağlıklı uyur sızde uyursunuz aklınız kalmaz hem benımkıde aynıydı kendı kendını uyandırıp duruyo mecbur kundak yapıyorum
neredenbileceksinizz Benbenim2 canım sıçrama sürekli oluyorsa bi doktora götür. Benim bebeğim epilepsi ve selebral palsi hastası başta günde 1 2 kez sıçrardı. 3. Ayda 5 dakikada 3 kez sıçramaya başladı. İlaç kullanana kadar ta ki. Bir şey yoksa bile içiniz rahat eder ( benim bebeğim 1. Videodakinin aynı şekilde sıçrıyordu.)
Benbenim2 neredenbileceksinizz işte ilk videodakiyle 2. Videodaki farkı bi türlü yakalayamadım. Benimkisi uykuya dalana kadar çok fazla yapıyor ama kasmıyor kendini ellerini oynatıyor hani korkar ya bi çocuk öyle gibi
rua_da_senhora_das_verdades Benbenim2 ilk zamanlar olması normal. Ama size garip gelen bir durum varsa video çekip dr unuza gösterin.