2prenss_annesieliff_ Denebunu X kutusu yayın da herkese çıkmıyor ama mailleri kontrol edin 😊 Bana çıkmamış
Ebruea 2prenss_annesieliff_ bana dün çıktı 3 adet dalan duş jeli 10 ml 2 adet yumuş 60 ml Fruko cool lime Bebem natural bez 4*2 li paket Paradontax 15 ml Pril 90 ml Sudocrem 10 ml
gezgin_anne 2prenss_annesieliff_ temmuz ayında çıkmıştı yumuşatıcı şimdi yok oda yeni geldi kutuda ne var peki
ArassMom_ 2prenss_annesieliff_ Bu X kutuları için belli profiller var onlara çıkıyor canım 😁 Hatta makyaj temizleyici için olanda bende eşimin adına olanı değiştirmistim çıkmıştı ama şimdi değişimi kapatmışlar 😁😁
yayburcukadini Bana da çıkmamış. Daha temmuz kutusu hazırlanıyor, ağustos kutusu hazırlanıyor diyor.. ne zaman gönderilir bilgisi olan var mı acaba?
ArassMom_ 2prenss_annesieliff_ Evet profili doldururken bilgiler giriyorsunuz ya o girdiğiniz bilgilere göre kutu çıkıyor işte bu X kutuları yani orijinal boy olanlar belirli bilgilere çıkıyor
Seatib Rabiamhmt inşallah çıkar. Ben taa 2017 de üye olmuşum bilgilerimi güncelledim ilk defa temmuzda çıktı kutu ve Ağustosta da çıktı