Ruzgarnannesi Marsupilami kil maskesi,dolapts buz kuplerine gül sugu dondurup kil maske sonrasi onu suruyorum cildimi temizliyo fazla makyaj sevmem zaten bence guzellik merkezlerinde yapilan cilt bakimi daha etkili evde ne kullanilirsa kullanilsin ordaki temizlik olmaz hydrafical mi ne diyolar ondsn iste 😀 sali gunu randevu aldim gidicem bende
Marsupilami Ruzgarnannesi Gül suyu taktiği he denicem biz daha o levele geçemedik anam evde olduğu kadar 😁
DoganurcaN Günde en az 3 litre su içmek, ben ayarsız olduğumdan 4-5 litreyi buluyorum, cildim bebek gibindir ondan sanırım
Marsupilami DoganurcaN Hangi nemlendirici kullanıyorsunuz peki su içmek sıkıntı değil de lavaboya yetisemiyom sonra çocuktan 😂😂😂😂
Ruzgarnannesi Marsupilami valla bunaldm artk bende bi yere gidemiyoruz zaten şu virus belasindan kilo verip güzellesme derdindeyim bende😀
DoganurcaN Marsupilami neutregine aman nasıl yazılıyosa buda😅 hdryo boost serisi mavi bi kabı var watsonslarda oluyo 2 ayda bi kutu alırım hep baya badana yaparım el yüz yıkadıktan sonraçünki
Marsupilami DoganurcaN O h ile başlayan krem baya büyük bir sisede değil mi 175 lira eczanede bizim burada almayı düşünüyorum aslında ama kullanan birine denk gelmemiştm
DoganurcaN Marsupilami yok kız o kadar para verirmiyim iki ayda bi benim aldığım 40 tl bişey foto ekliyim bak
nursocum Marsupilami cidden herkes bakım yapıyor muymuş ya ben en son bebek 1 yaşındayken cilt bakımına gittim onun dışında hep titreşimli zımbırtıyla yüzümü yıkıyorum o kadar 😅
Marsupilami nursocum bende de var ondan bir sürü alet var ama gel gelelim üşengeç insan olunca olmuyor 😁