Marsupilami 3 buçuk aylık bebeğime doktor kontrolü ile verilebilir mi doğal diyorlar çok araştırdım çok uykusu var ama uyumuyor herşeyini yapıyorum yine aynı bıraz olsun uyusun istiyorum
egeninanns Marsupilami 4 yaş altına önerilmiyor ama bende kullandım . 3 damla civarı verebilirsiniz o aylarda eczaneye sormuştum
E_doga Marsupilami ben olsam kullanmazdım. İlla kullanacaksanız da iyice araştırın bence. Bu tarz ürünler çokta masum değil. Bebeğiniz çok küçük bence biraz daha sabredin
gulsahgursoy Marsupilami Bende çok araştırmıştım. Bebeklere de kullanan çok kişi varmış. Doktorumuza sorduğumda (bebeğim 3 aylıktı) ‘istersen kullanabilirsin’ demişti. Ama bir türlü cesaret edip alamamıştım🤷🏻♀️
Fitifiti Marsupilami İçeriğinde koruyucu ve renklendirici kimyasal maddeler var. Üstelik bebeğiniz henüz çok küçük.
Marsupilami E_doga evet bende kullanmak istemiyorum nasıl ne yapacağım şaşırdım hem kendini hem beni yoruyor en çok kendini zorluyor
Marsupilami gulsahgursoy bende almak vermek istemiyorum ama direniyor çok uykusu var gözleri kıpkırmızı
gulsahgursoy Marsupilami Benim kızımda çok kısa uyuyordu. Uyanınca uykusunu alamadığı için çok mızmız oluyordu. İlk zamanlar hem anne hem de bebek için gerçekten çok zor oluyor. Çok şükür o zamanları atlattık. Kızım şu an 6 buçuk aylık oldu. Her anne bebeği için en iyisini bilir. İçinize nasıl siniyorsa öyle yapın😌🌸
E_doga Marsupilami sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama böyle böyle büyüyor işte ne yapalım. Hamak denediniz mi hiç
Marsupilami gulsahgursoy böyle damlalar baba hiç masum gelmiyor ama herşeyi denedim olmuyor teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌺
Marsupilami E_doga herşey var elektrikli ana kucağı normal ana kucağı puset 2 beşik hamak aklına ne gelirse ama yok uyumuyor
E_doga Marsupilami o zaman bir doktora götürün alerji ya da enfeksiyon var mı baksınlar . Eğer hiçbiri yoksa muhtemelen gazdan uyumuyordur etkili bir gaz damlası kullanın
Ruzgarnannesi Marsupilami onun yerinr güzel bi aktardan sonra uyku yapan bitkilerden cay kasigi ile verebilirsin daha temiz bence
Ruzgarnannesi Marsupilami papatya ve melisa biliyorum ben ama siz yine de aktara soyleyin bebek icin kullanicam diye ona gore veriyolar zaten