pamuksekerinannesii Kızımla zaman geçirebilecegim bi aktivite oyun alanı yaptım nasıl olmuş sizce😍 kızım çok sevdi 😍
Arafinannesi pamuksekerinannesii çok beğendim çok güzel olmuş bizimde badana işi var bidahaki ay inşAllah bende bi odamı oyun odası yapacağım inşAllah 🤗
R3232 pamuksekerinannesii bisey sormak istiyorum. O yerdeki sayi halilari mi diyim ismini bilmiyorum 🙈 tam olarak ne ise yariyor cogu kiside görüyorum da normal sayilari egitici amacli mi ?
Bualemdeyeniyim pamuksekerinannesii güzel olmuş bizimde böyle matlarımız var onun üzerinde oynuyoruz oyuncakları orada odasında oynarız hep oyun zamanında 😊
pamuksekerinannesii minnakbaby dağıtıyor az önce sepeti komple devirmiş😅 Olsun ya onun için zAten oynasın döksün toplarım😍
pamuksekerinannesii Arafinannesi teşekkür ederim😊 biz odamızın bi kısmını böyle yaptık 3+1 evde anca bu kadar😅
Arafinannesi pamuksekerinannesii güzel güzel eğlensin inşAllah çok şirin olmuş çok iyi düşünmüşsün canım evde kendine ait bi alanı olmuş ne kadar güzel 🌸
pamuksekerinannesii R3232 hem eğitici hem motor becerisi hemde keyifli bi oyun alanı oluyor o matlar içindeki sayılar meyveler hayvanlar tak çıkar şeklinde cocuk onları yapboz misali tak cıkar yapıp sayılarla desenlerle ögreniyor ve oyunlar oynuyor