Huzurum42 Alynplt beninm.var biktim yemin ederim yoruldum istemsiz bağırıyorum artık herseyde ağlıyor dr gittim.birsey yok ilgim hep onda sinirlerim bozuldu
Tekemerve zamanmerve60 aynen canım benim de erken oldu 19 aralıkta normalde olması gereken 40. Hafta 29una denk geliyordu
fatima Alynplt 5. ayda bi huzursuzluk oluyor canım,, dişten dolayıda olabilir bizim bebekte 3-4 gün çok huzursuzdu ağlıyor emmiyor uyumuyor sonra geçti ara ara nükseder sanırım bu durum 🌺
Defneada Alynplt bizde de oluyor arada diş ağrısı olduğunu düşünüyorum calpol veriyorum rahatlıyor biraz 🙏🏻
Mrymbas Emzikliana teşekkür ederim 😊 yanlız ben 14.12.18 dedim bebegimin doğum tarihi için ama erken doğdu 36 haftalık doğdu normalde 4 ocakti tahmini doğum tarihi fark eder mi
Ebbrru Emzikliana bu atağın başlamamış halı mi yani 🙈 doğru anladım dimi başlamasına var 4 gün keşke sormasaydimm 😂
kursadsrkndyg Alynplt 5 ay 21 günlüğüz 10 gun önce öleydik doktora goturdm diş dedi sizinkide diş yerleri belirgnlestiyse diştendir muhtemelen