Alynplt Bebeğim iki gümdür aşırı bir ağlama kucağa alıyoruz ağlıyor yatırıyoruz ağlıyo uykuya geçiyoruz ağlıyor başına geleen varmı lütfen bi atak mı yine
Hacerr7 Alynplt benim kızım da 5. Ayına girerken öyleydi hala öyle 5 ay 13 günlük özellikle akşam uyku saati gelince durmuyor ağlıyor hep bilemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Doymuyor olabilir mi
Emzikliana Alynplt Diş olabilir.Bebeginizin Tahmini doğum tarihini söylerseniz atak ta mı diye bakabilirim uygulamadan 😊
Ylmzkbra06 Alynplt benim oğlumda tam 3 ay doldurdu;( bikac gündür bende öyleyim yatır ağlar kaldır ağlar altı temiz karnı tok anlamadım gitti:((
Emzikliana [silindi] Ücretli.Harika haftalar adı. Bebeğinizin Tahmini doğum tarihine göre büyüme atağı geçirdiği zamanları , belirtileri,yapmanız gerekenleri vs vs anlatıyor .
Serrase Alynplt bizde aynı tüm gece ayaktaydik dış mı acaba bilmiyordum biraz calpol verdim rahatladı uyudu of ne geçerdi🤦🏻♀️
Emzikliana @Alynplt Anladığım kadarıyla bebeğiniz erkek. Bebeğiniz şuan bir atak döneminde.28 gün daha devam edecek.Sabirli olun 😊