Lagertha Filevrem reflü yatağı ve doktorunuza danışarak bebelac gold thickener anti reflü kullanabilirsiniz.
ikizlerinannesi2985 Filevrem bebelac thickener çok iyi geldi benim kızıma. 5,5 aylıkken ek gıdayla beraber de geçti gitti. Tez zamanda geçer inşallah🙏🌸
Minikegem21 Filevrem reflü yatağı, gaz çıkmadan asla yatırmam, doktora götürdüm gaviskon verdi daha iyi 🤗
Tugba19_ Filevrem reflü yatağı ve emzirdikden sonra 15 dk bebeği omuzda tutmak süt yerleşince yatırmak kusmaması için emince gazını almadan yatırmamak .
Filevrem Lagertha doktor sadece anne sütü alan bebeğe de reflü için mama veriyor mu ? Bu arada teşekkür ederim cevabınız için🌸
KoalaAnnesi19 Bebelac Gold ar anti reflü kullanıyoruz 5 aydır çok memnunum sadece normal mamaya göre çok yoğun beklemeye gelen bir mama değil iyi akışlı biberon istiyor
Lagertha Filevrem mama değil canım kıvam arttırıcı sütünü sağıp içine karıştırabilirsin kendi başına sade verilmiyor ya anne sütüne ya da mamaya karıştırılıp bebeğe içiriliyor
KoalaAnnesi19 Filevrem evet alıyor ama bu ar anti reflü süte karistirilmiyor önce sütü veriyorum arkasından kusmasini önleyecek kadar mesela 40 50 cc mama veriyorum
KoalaAnnesi19 Filevrem evet 2 ay iyiydi şuan yine çok kusmaya başladı oturmaya başladığı zaman olurmuş mideye baskı yapınca mide kapakçığı gelişmediği için hemen kusarmıs.yavas yavaş oturtmaya başladık ya normal sizinde öyle mi
KoalaAnnesi19 Filevrem Doktorunuza bir danışın benim bebeğim premature doğdu kilo bizim için büyük sıkıntıydı Bebelac Gold ar alerji yapmadığı ve kusmayı büyük ölçüde önlediği için bununla devam ediyoruz inşaallah sizede faydası olur