ElifS95 Bebeğimin poposu makat kısmı kenarlarında pütür pütür bir şeyler çıkmış doktorumuza gideceğiz yarın ama huzursuz oldum öyle bir şeylerle karşılaşan var mı acaba mantar mi oldu anlayamadım
Missyloves ElifS95 benim kızımda da aynı durum var iki taraflı sivilcemsi irinli gibi temizliğine de çok dikkat ediyorum yediği biseyden mi oldu anlayamadım gecmiyo 4 gündür aile hekimi sıcaktan dedi krem verecek.
ElifS95 Missyloves anladım benim bebeğim 4 ay 20 günlük sadece anne sütü alıyoruz acaba ıslak mendilden mi diye düşündüm ama genelde ıslak mendil den sonra kuruluyorum ıslak ya da nemli bırakmıyorum ama sıcaktan da olabilir
Missyloves ElifS95 Benimki 8 buçuk aylık kuru tutmak lazımmış öyle söyledi sıcaktan olabilir ama hiç böyle olmamıştı değişik bez ıslak mendil de kullanmadim kremini de eksik etmem
ElifS95 Missyloves benimde o şekilde ama sıcaktan oluyor olabilir geceleri bezini değiştimriyorum ben sabah uyanınca değiştiriyorum kaka yapmıyor zaten ama ondan mu acaba diye düşündüm
Missyloves ElifS95 ben başımdan beri öyle yapıyorum çünkü uykusu dagiliyo netten baktım da mantar deniliyo yarın olmazsa çocuk doktoruna gideceğim .
Missyloves ElifS95 canım mantar olusmus dedi krem ve enjektorle ilaç verdi onları kullanacağım ekşili asitli bişey verme dedi sanırım dometes filan yaptı sıcakta etki edince . Sen kesin götür senin ki daha küçük bilmiyorum yediği biseyden olmuş .
ElifS95 Missyloves anladım canım cok geçmiş olsun ben dün poposuna kantoron yağı sürmüştüm bugüne geçmiş ama yine de gidip sormakta fayda var tabii ki
Missyloves ElifS95 teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun bakalım inşallah kremler ise yarar. Yinede sor hekime bebek cildi çok hassas olduğundan o tür yağlar zararlı olabilir