Afra49_61 Kızlar nolur biley söyleyin bir kere daha aynı postan açmıştım ama tatmin olamıyrm kızımın alnı sürekli sıcak ateşi var sanki ama vücudu normal napcgımı sasırdım doktora götürdüm normal diyo ama için rahat etmiyo 😭😭😭😭
Ugggg Afra49_61 benimkine baktım şimdi yanağı soğuk anlı biraz daha sıcak ateş olctuhunde kaç cikiyo seni bu kadar huzursuz eden ne yani başka bı rahatsızlığı varmi
Birgaripanne Afra49_61 Başı sıcak hep ateşi var gibi demiştim. Doktorumuz diş dönemlerine yaklaşınca olabilir demişti. Bilmem alakası var mı?
Afra49_61 Ugggg bugün 4. Ay aşısınıda yaptık bi yandan vucut ateşine baktım 36 yada 37 oluyo sonra düsüyo ama alnı sürekli sıcak doktora sorduk Bebekler de normal diyo ama bazen doktorlarda bulamıyo ya ne olduğunu ondan korkuyorm
Pamugum2019 benim kızımin da basi surekli sicak sanki atesi var gibi ama vücut sicakligi yüzü falan normal
Ugggg Afra49_61 ben bacak / göbek sıcaklığına baktım öyle bi sicaklik yok atesinide olcmedim hiç aşıdan dolayı hafif mizmizlik var sadece
Ugggg Afra49_61 ben sordum ebeye bu asi ateş yapar mı diye çünkü artık eczaneler nöbetçi değil bizim burda 24:00 kadar açık calpol alcam ateşi olursa diye dedim oda artık aşılar eskisi gibi ateş yapmıyor dedi bizim 2. Ay aşısında da ateş olmadı sadece biraz mizmizlaniyo okadar her ihtimale karşı bakıyorum surekli
Nuryalcndag Ugggg bizde hiçbirinde olmadı 4.ay da 39 a kadar çıktı hastaneye koştum iğneyle ancak düşürdüm sizde de olacak demiyorum ama olabilir her ihtimale karşı tetikte olun
Afra49_61 Nuryalcndag bizdede hiç birinde olmadı 4. Ay asısında oldu var 36 37 ye cıkıyo ara ara siz agrı kesici verdiniMi kaç saat arayla verdiniz
Afra49_61 Birgaripanne olabilir mi belkide boşuna evham yapıyrz ama içimiz rahat etsin gidicm yarın sabah gene