Bitters birtosbikannesi arabanın tutma sapında bir kilit mekanizması var ve sağa sola hareket ettirip katlayınca kapanması gerek.
Katya birtosbikannesi bende ohlala 2 var. Arabanın tutma sapında hem basılacak büyük bir düğme gibi bir yer var, hem de sürgülü bir yer var. Sürgülü yeri sür ve düğmeye bas hafif arabayı kaldır hoop kapanıyor. Tek elle kapatıp açıyorum ben.
Katya Hilaalhepp çok memnunum. Çok hafif ve araba bagajına çok rahat sığıyor. Travel sistem almadığıma çok memnunum. Evım asansörsüz. Hem kızımı hem arabayı 2 kat ındırım çıkarıyorum aynı anda Kızım 16 aylık hala rahat kullanıyoruz
Hilaalhepp Katya ohh çok iyi çok sevindim bende alacağım ama fikir olsun istedim . Benimde merdiven problemim var araba çöl hafifmiş tek elle açılıp kapanma durumu nasıl bir sıkıntısı oldu mu arabanın canım
Hilaalhepp Katya ohlala 2mi birinci serimiydi canım foto atman mümkün mü aynısından almak istiyorum bende
Katya Hilaalhepp 2 canım. Foto atamam şuan araba yanımda değil ben anneme geldim. Bu linkin siyahını aldım ben https://ty.gl/ze9122wj01