Busra01- Ebebekten kehribar kolye veya bileklik almak istiyorum gerçek mi işe yarıyor mu ya da nerden alabilirim kehribar hakkında hiç bilgim yok yardım lütfen 🙏🏻
mustafayamaninannesi Busra01- ben aldım kolye ayağına taktım söktü ağzına sokmaya çalıştı boynuna taktım koparmaya çalıştı bıraktım takmıyorum bi kaç saatin faydasını görmedim açıkçası
Aybarss_Mom Busra01- ben almıştım canım oğlum 3 aylıkken takmaya başladı işe yaramıştı dişi çıkarken çok şükür hiç ateşi olmadı
melike5461 Busra01- ben instagramdan aldım canım orjinal sayfa dr kehribar diye bakabilirsin. Ama ben bilekliğini aldım kolye takmadım doğru bulmuyorum şuan
umay2111 Busra01- kızıma 1aydir takıyorum gerçek kehribar kuzenimin tesbih satan bir arkadaşı vardı ondan aldık gaz sancısı yok uykusuda düzenli salya filanda akmıyor bakalim dış çıkarırken faydasıni görecekmiyiz
Busra01- Aybarss_Mom benim oğlum da 3 aylık kolye mi aldın canım bir yerine batar mı rahatsız eder mi acaba ebebekten aldın değil mi
Busra01- Alminazli bebeğim çok ağlıyor gaz sancısı geçmedi uykuları çok kısa inşAllah bizde de işe yarar gerçek kehribar nerden alınır ebebekte ki gerçek mi
mustafayamaninannesi Busra01- 4 aylıktır aldım kolyeyi şimdi 5 aya yaklaştık taktırmıyor inş sizinki taktırır
Alminazli Busra01- gerçek kehribar özel yapilio ama nereden yapılıyor bilmiyorum hakikileri cok pahalı canim 500 lira civarı memlekette yapıyolardı ordan sormuştum akrabama