mevanin_cicekleri Kızlar ilk defa yapıcam nasıl yapılıyor dağılmaması için neler yapmayalım buzluğa atılır mı kızartılmadan , buzluktan çıktıktan kaç dakika sonra kızartmak lazım , soğuk servis edilir mi 🤭
mustafayamaninannesi mevanin_cicekleri buzluğa atardım çıkarır biraz bekleyip kızartırdım ben soğuk tadı güzel olmuyor bence yerken sıcak mis gibi ama ben bi türlü şeklini veremezdim yarım ay şeklinde yapardım streç filmle yapışmazdı
PortakalliKahve mevanin_cicekleri nefis yemek tariflerinden bakarak yapmıştım ve dağılmadı güzeldi. Kalanını kızartmadan buzluğa koydum. Yiyeceğimiz zaman direkt çıkarıp kızarttım. İlk yapıldığı gibi güzel olmuyor ama kötü de olmuyor
Fatma69 mevanin_cicekleri puf noktasi hamuru yogurduktan sonra posetle kapat yapip tepsiye koyduklarinin usutunude kapat posetle yoksa dagiliyor
Fatma46elif35 mevanin_cicekleri annem içine biraz siyah et koyar tutması daha kolay oluyormuş öyle bende yumurta bı tane bira irmik biraz şehriye tel biraz un koyuyorum iyi günler oluyor
mevanin_cicekleri PortakalliKahve yaa misafir için birgün önceden yapıp buzluğa atacaktım aynı gün mu yapmak lazım
Cgdmltr93 mevanin_cicekleri çoook güzel yoğurman lazım. Bulgur ezilip hamur haline gelmesi lazım. İçine irmik koyarsan dağılmaz.
PortakalliKahve mevanin_cicekleri 1 gün dolapta bekler bence ya, geleceklerinde kızartırsınız olmaz mı ki
Bulutbey mevanin_cicekleri biz yuvarlak şekilde yapıp suda pişiriyoruz. Suyuna biraz limon sıkarsan dağılmaz. Kızartma sevmediğimiz için öyle yapmadık hiç. Dolaba da koyuyoruz kötü olmuyor. Biraz bekle buzu çözülsün yine pişir mis gibi. Birde hamurunu dinlendirin.
Fatma46elif35 mevanin_cicekleri Suda kaynatın zaman içine biraz tuz biraz kabartma tozu koyarsan dağıtmayı engelliyor