MevaninMelegi DurununAnnesi12 dilimleyip ezerek verdim çok azda su koyuyorum bazen zaten püre gibi oluyo ilk defa vericeksen ilk zamanlar kabız yapabilir
PortakalliKahve DurununAnnesi12 ortasındaki siyahlığı kesip sadece sarı kısmını ezip verirdim. Kabız olmuyor böyle verince
Begooo DurununAnnesi12 muzu doktorumuz ilk başta katı gıdada kabızlık olabileceği için 7 veya 8de verebilirsin demişti. Çünkü ek gıdada bazı bebekler kabız oluyor muz da daha fazlasını yapar diye.direkt çatalla ezip verebilirsiniz zaten bir çay kaşığı kadar falan kakasında siyah ipler olabilir korkmayın muzun lifleri kakadan çıkıyor
DurununAnnesi12 MevaninMelegi ben az önce yaptım ama zeytinyağı da koydum ardından kaka yaptı yanlış yapmamışım dimi ?
Noname21 PortakalliKahve kabiz olmaması icjb ardından suda verebilirsin siyahkik olayını ilk defa duyuyorum 🙂
MevaninMelegi DurununAnnesi12 yok yok yediği herşeye bi çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin tadını biraz değiştirebilir ama yinede seviyolar muzu 😂
PortakalliKahve Noname21 siyahlık kaka da görülüyordu yanlış yazmışım, unuttum o ayları geçince 🤦🏻♀️ Altın sarısı gibi küçük çekirdekli kısmı varya ortasında onu ayırıp veriyordum işe de yarıyordu. Doktorumun tavsiyesiydi 😊
Okuroya Meyve suzgecine koyup veriyorum, cam rende de de rendeleyip kaşık ile yediriyorum bazende rendeleyip yoğurdun içine karıştırıp meyveli yoğurt şeklinde veriyorum. Avokado muz armut şeklinde karıştırıp verdiğimde oluyo