Zeynepalya_ve_annesi kızlar selam benim boyle bir rafım var salonda guzel durmuyor cok kalabalik oluyor koyunca simdi ben bunu mutfakta kullanmak istiyorum fırın tost makinasi ve birkac birsey daha koymak istiyorum bu sekilde mutfakta kullanan varmı foto atarmisiniz bana tesekkur ederim
Nrhytymnl Zeynepalya_ve_annesi ay bundan arkadaşımda var o balkona koymuş o tabı balkonu kocaman çok güzel durmuş her katinada çiçeklerini ve biblolar yerlestirmis ben bayılmıştım her yerinden çıcek sarkiyodu😍
Zeynepalya_ve_annesi Morr Koridorum uzun ince koyucak yerim yok keske antrem olsaydi koyardim.kesin 🙏
Bety Kullananları görmüştüm mantıklı da geldi tost makinesi robot çaycı kuru bakliyat kavanoZları koyuyorlar ama ben kullanmazdım çocuğum hepsini yere indirir açık olduğu için sizin bebeğiniz büyükse mantıklı olabilir
Zeynepalya_ve_annesi Nrhytymnl benimde terasim buyuk ama ruzgar cok aldigi icin bunu koyamam ve bu ay tadilat yapicaz terasa fayans dosicez belki oraya farkli birsey yaparim
Zeynepalya_ve_annesi Siyahii Bebegimin karistirma huyu yok canim 2 yasinda suana kadar hicbirseyimi kaldirmadim evde
Ygzmomm Zeynepalya_ve_annesi [img]https://i.hizliresim.com/enrpaf3.jpeg[/img][/url] benim böyle canım fikir olsun şuan pek toplu değil dağıldı ama 😂
Ygzmomm Zeynepalya_ve_annesi Hatırlamıyorum canım Buda öyle birşeydi herhalde hesap et işti atıyorum mikrodalga yanına azıcık mesafe mi kalıyo çok mu kalıyo
buzlulimonata Mutfakta acik dolap cok kullanisli gelmiyor bana ama temizligini dert etmezseniz, cocuk karistirmaz derseniz, deprem bölgesinde degilseniz koyun☺️
Zeynepalya_ve_annesi buzlulimonata temizlik sıkıntı degil cocugumun karistirma huyu yok deprem bolgesindeyiz ama evimiz pek sarsılmıyor