Mars Herkese merhaba👋🏻 Isparta’ya yeni taşındık ve iyi bir çocuk doktoru tavsiyenize ihtiyacımız var. Bu konuda kötü tecrübelerimiz oldu,biraz seçiciyim bu yüzden. Herkese çok teşekkür ederim.
tgcanl Mars postu açalı çok olmuş ama bende arayış içindeydim bana Nurcan doğan ve Murat sever’i önerdiler önümüzdeki hafta Nurcan Doğan’a randevumuz var deneyeceğiz bakalım 🤗
Brokolili Mars eğer özel doktor olsun istiyorsan çarşıda özel kliniği olan tanseli tosun var işinde iyi ama tuzlu. Meddemde ayşe gönül var doktorluğu iyi ama çok ilgili değil. Şehir hastanesinde elif ilknur ekinci var herşeyini cevaplar iyi doktordur seni rahatlatır. Aynı şehir hastanesinde havvana albeni var o da tecrübeli yıllarım doktoru. Eğer normal doğum düşünüyorsan meddeme gitme. Şehir hastanesi normal doğumu destekliyor teşvik ediyor. Ama yinede kişisel bir durum olduğu için sen ara ara başka bu dediğim doktorlara gözüküp kendin karar verebilirsin .
1balkizannesi Brokolili ben Ayşe gönül altuna gittim hep sezeryan olcaksn dedi catin dar dedi en son şehir hastanesinde sezeryan oldum doktorum elif ilknur ekici idi cnm