Serapveminikleri Yawww Allah için nedir bu reklamlar bazıları sesli bazıları sesiz(saçma sapan arkadaşlık uygulamaları) neden böyle yapıyorsunuz resmen uygulamaya girme hevesini kırıyor.
DoganurcaN Serapveminikleri öf evet yanıt yazarken laps diye çıkıyo yazamıyorum bile kaptıyorum bende o an uygulamayı giresim gelmiyo
dinibilgicianne Serapveminikleri Bende Trendyol çıkıyo hep sarımsaklı yogurt tereyağ yapmicam mantı zorluyorlar 🤣
Gulsurmeli Serapveminikleri - Canımız Annemiz Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. Ayrıca reklamlar tarafımız tarafından değil Google tarafından yayına konmaktadır. Bilginize.
Serapveminikleri buzlulimonata hiç sorma ya neyse sesiz dedim(nunu yazarken bile çıktı) bi baktım sesli açıldı çocuğuda uyusun diye nini açmışım
Serapveminikleri DoganurcaN 😤😤😤bazen düzeliyor ohhh diyoruz daha bitmeden gene başlıyor aöa bu sefer 5 dk bir çıkıyor
Asyaipek Serapveminikleri bende bıktım ya iki dk da bi reklam kapat yapıyorum yutubdan bıktım şimdi de burası