GmzSnn Cemrelina taşlarım hep grijs aralarıda grijs 🙄 o yüzden beyazlatma ile uğraşmadım postunuz üstte kalsın diye yazıyorm hanımefendi ziira henüz 2 saat war iftara o yüzden oyalanıyorum 😂
Deletedmom137 Cemrelina porçöz döküp köpürdüğü an fırçala anında çıkıyo kiri😌 ...bekletirsen alçısı çıkıyor dikkat 🧡
Bussck Cemrelina tuz ruhu iyi temizler ama deler beyaz sirkeyi biraz ılık su ile karıştırıp deneyebilirsin ama böyle olmazsa suyla seyreltme yapmadan direkt beyaz sirke ile de temizleyebilirsin
Deletedmom421 Cemrelina Kankacım farmasinin fayans arası temizliği icin deterjan var kullanıyorum cok memnunum inanki 🤗💙
melek_42 Emzikliana canım tuz ruhu ordaki o sıva gibi şeyi eritiyor sonra ordan su sızıntısı yapıyor başıma geldi şakın denemeyin
Nimiko Bulaşık makınası parlatıcısı dokup dış fırcasıyla temizlenıyomuş ben denemedim ama benimkiler çok kirlıydı banyodaki porçoz dokup temizledim tabı o bıraz zarar veriyo aradaki dolguya çok sık tekrarlamamak gerek
Nimiko Cemrelina kireç kalıntısı na pir çöz cok etkili ama sakınha çamasır suyu yada Baska bısey kullanmayın aynı ands
Cemrelina GmzSnn ovvv benim taşlar sarı aralarında hep kireç kalıntıları kalmış ceremesini ben çekiyorum tadilat vardı 😥😥 Burda iftar açıldı orda baya geç aciliyomus yaa Allah sabır versin 😍
Mirket_ Ben fayans aralarını binin bulasik parlaticisini döktüm diş fırçasıyla çitiledim bembeyaz cıktı ve bunu yaptıktan sonra bir daha da kararmadı hep beyaz kaldı 😁