Filevrem Merhaba kızlar Anadolu yakasında özel veya devlet farketmeksizin çocuk doktoru önerisi olan var mı? 3 aylık bebeğimin reflü sorunu için gitmek istiyoruz
Mys01-01 Filevrem hangi yere yakınsınız acaba ümraniye afiyette doç dr Atiye fedakar tavsıye ederim alanı cok geniş
MerAyaz Filevrem Bende Çamlıca Medipol Yard.Doç.Dr Murat Cömert kesinlikle tavsiye ediyorum. Bebeğim 5 günlüktü başladığımızda içim inanılmaz rahat gözüm kapalı teslim ediyorum bebeğimi. 3 ay 5 günlüğüz😌
Saresi Filevrem çamlıca medipolde Mine hanıma götürüyorum çok memnunuz. Bir arkadaşım da özel klinik Murat akçaya götürüyor yine Ümraniye’de o da çok memnun
Begooo Filevrem bezmialem dragos vakıf üniversitesi hastanesinde doktor Murat kaya var kızımın doktoru doğduğundan beri aynı doktordayız reflü de branşlarının arasında tavsiye ederim.hastane 175 lira ğcret doktor çok ilgili ve bilgili
Zeynebinannesiii Pendik Medipol hastanesi gulnara heyderova doğduğundan beri gidiyoruz çok memnunuz 🥰
01asaf01 Zeynebinannesiii bende Sermin hanıma gidiyordum ama değiştirmek istiyorum Gülnara hanımın nasıl bir yapısı var telefon numarasını veriyormu?
Begooo Filevrem arkadaşımın bebeği yaşamıştı onunkini geçirdi, çok memnun kalırsınız birçok branşta uzmanlığı var