Seenayyalcin Selam kızlar 2.ay karma aşısıyla aynı içeriğe sahip değil bu 4.ay aşısı sanırım onun gibi iki bacak bir koldan mı yapılıyor etkisi diğerine göre daha fazla veya az mıdır ateşden korkuyorum 🥲
Bulutirem Seenayyalcin ya konu ile alakalı değil ama happy momdan hatırladım seni doğumunu valla merakla beklediydim zaman su gibi geçiyor 🤗
Zaaf İkinci ay aşısının aynısı fakat ikinci ayda bize çok az ateş yapmıştı dördüncü ay aşısı 24 saatten fazla ateş yaptı. Siz calpolunüzü ve derecenizi hazır bekletin☺️ Tek yaşadıkları ateş böyle olsun biz gece yarısı acile gitmiştik bir şey yapmaya gerek yok diyip eve yolladılar korkmayın Allah ın izniyle geçiyor. Benim ilk çocuğum oldugu için baya tedirgin oluyorum her şeye☺️
asell03 Seenayyalcin ben sağlık ocağına gitmeden ateş düşürücü verdim huysuzluk vardı ama ateş olmadı
Seenayyalcin egelsenkonuss Biraz yaptı oda gece gayet güzeldi sabaha doğru hafif 37.5 oldu bende eklem yerlerine ve alnına soğuk suya bandırıp sıkıp bez koydum hemen düştü biraz da huysuzlanmıştı calpol vermeyi ihmal etmeyin umarım hiç sorunsuz atlatır minnoş 🤌🏽🖤
monalissa Seenayyalcin bugün sağlık ocağında olduk, iki bacaktan iki tane az önce baya ateşimiz vardı,38’e yakındı, kafasına ıslak bez koya koya biraz olsun düşüyor, ama yine yükseliyor🥺sevmedim bu aşıyı ben,
tostosumm Seenayyalcin 2 tane bacaktan yapıyorlar benim bebiş ilkinde ağlamadı ikincisinde bu yakcak dedi ebe ağladı baya bi o gece ateşi hiç çıkmadı evden çıkarken uyumadan önce az birşey calpol icirmistim o gecede uyumadım ateş-i çıkar diye sabahına eşime verdim baksinda 1 saat uyuyayım diye ateş-i çıktı 38.3 oldu ilk bebek bizim eşim bi telaş yaptı napcaz hastaneye gidelim hemen dedim dur şurup verelim düşmezse gideriz ebe olur dedi ateşi sonra düştü 😂😂
Keremikoo Seenayyalcin iki bacaktan yapiliyor. Hafif ates yapti 1 cay kasigi calpol verdim. Cok surmedi düştü. Yalniz iki gun huzursuzluk ve uykusuzluk yapti.
DOLANDIRICI Seenayyalcin 3 bacaktan yapiliyo benim kizim 2. Ayi cok rahat gevirmisti ama bundan cildirdi aglamaktan sesi kisilfi atesi 37.5 buldu