Kbra01 Bebeğim 10 aylık sürekli dişlerini gıcırdatıp duruyor. Bunun sebebi ne olabilir bu durumu yaşayan var mı?? 😥
Muhasebeciana Kbra01 benim kizimda 11 ay 12 gunluk bayadir yapiyo huy haline getirdi muhtemelen diger cikicak disleri kasiniyo onu kasimak isterken o sekilde yapiyorlar ben oyle dusunuyorum
Deletedmom_6 Kbra01 merhaba, yetişkinliklerde diş gıcırdatma bağırsaklarda parazit kaynaklı oluyor çoğu zaman. Doktora göstermekte fayda var.
-erCansu- Kbra01 gece uyurken yapıyorsa geniz eti olabilir benm oğlumda var mesela gece uyurken sürekli yapar üstünü örtmek istemez çok terler
Sonsuzmutluluk Kbra01 benim kızımda yapıyodu 8 aylıkken 1 hafta sürdü başka bir yerde kaldık ondan oldu muhtemelen doktora sordum strese girmiş olabilir demişti.ilgisini dağıtın
cinara bende burda kalayim bendede 2 gun oldu kizim dislerini kicirdatiyor. bende cok merak ediyorym neden acaba? sinirdenmi?
Kbra01 cinara yaptığım araştırmalara göre strese dayalı olabileceğini söylüyorlar olmazsa doktora danışacam.
Kbra01 Muhasebeciana aynen bizimkide o şekikde 1 hafta oldu halen devam ediyor. Bir doktora danışacam inşallah
cinara Kbra01 ama her yerde yaziyorlarki uyurken benim bebegim uyurken yapmiyo uyanikken dislerini gicirdatiyo