Mervekaynak Günaydın hanımlar. Toz anason çayı aldım kendime süt konusunda biraz arttırmak için. Kullanan varmı nasıl demleyecegim günde kaç bardak tüketmem gerekiyor
Humeyrakusum Mervekaynak ben öyle almadım ama ictigim süt çayının içinde var anason. Tek başına anason ağır olmasın, araştırdınız mi
Merry-01 Mervekaynak tohum olandan aldım ben 1 su bardağına bi tutam atıyorum sıcak suya tabi 5 dk da demleniyor çocuğa 2 buçuk aylık bu arada 1 2 çay kaşığı ver kalanı sen iç ben öyle yapıyorum ama süt için değil gaz ve rahat uyuması açısından
Honki_Ponki Mervekaynak Anoson süt artırma özelligimi varmış duymamıstım uyku yapar ve sakinleştirme diye biliyorum ben sadece
Merry-01 Mervekaynak ben dereotunun faydasını gördüm sade yiyemedim biraz yoğurtla yedim bi de şerbet göğüsü sıcak tutmak ve sağmak aşırı süt yapıyor inşallah sana da yarar 👌🙏
Honki_Ponki Mervekaynak Bence bol rezene ve dereotu tüket canım kuru meyvelerden bir komposto yap sütün bollaşır bence birde düzenli uyku sütünü artırır
Honki_Ponki Mervekaynak yogurtla güzel yeniyor canım öle yiyemezsen salatalıkta rendele karıstır üçünü ye