Pelopel bebisinanne arkadaşım oldu. Bebeğinin henüz 40ı çıkmadı. Bebeğe bulaşmadı. Ama kendi çok ağır geçirdi. Eklem ağrıları ateş falan. Çok zordu dedi. 10gün yattı evde. Parol falan aldı süreki.
Zeytin_cekirdegi bebisinanne 9.gunüm bugn ilk iki gun ağrı çok okdu 3 ve 6 gun ağrlı ateş diğer gnler grip gibi.ilk günlere gre şükğr daha iyiyşm çift maskeylr emziriyırum
bikerem bebisinanne ben🖐 21 gun karantina sureci oldu,ilac kullanmadim,4 gun soguk alginligi gibi gecti,sirt bel agrisi gibi.oglum ateslendi 3 gun,hicbirsey yemedi,burun akintisi oldu
bebisinanne tosbikannesiii Bilmiyorum ki grip gibiyim işte aynı aslında griple ama ilerde nasıl olur bilmem
bebisinanne Pelopel Çok geçmiş olsun. Ben de kendimden çok bebeğimi düşünüyorum tabi. İyi mi şimdi arkadaşınız nasıl?
meri_23 bebisinanne ben oldum daha karantinadayim 20 günlük oğlumda oldu onu yoğun bakıma yatırdılar hala yoğun bakımda ama durumu şükür iyi sadece hem erken doğum olduğu için gözlem altında tutucaz dediler birazda ateşi vardı antibiyotik tedavisi başladı lar bende ayakta atlatiyorum ikigun eklem ağrısı oldu bu kadar
meri_23 bebisinanne bugün 9. Gün normalde 11 gün kalmıştı ama hayat eve sigara göre 5 günum var delta olduğu için 20 gündü ilk başta