Aynur93 Kızlar gündüz bebeğim yerine yatirinca hemen uyanıyor uykuya dalamiyor bir türlü gecede gazını çıkardığı halde ağlayıp kıvranıyor d vitamini etkisi olabilir mi
Musmus Aynur93 bazen etkisi olabilir bir iki gün vermeyip anlayabilirsiniz aslında ben kestim vermeyi 8 aydan sonra
Ugggg Aynur93 benimkide böyleydi d vitamini kullananlar gaz huzursuzluk yaptığını söylüyorlardı hep iki gün unuttum vermeyi taa gece aklıma geldi vermedim gene aynı değişen bişey olmadı demkki damladan degil
Minikprensannesi Aynur93 d vitaminş 1 yaşına kadar kullanman gerekiyor kesme bence çünkü bebeklet güneşden yeterınce yararlanamıyor o yüzden vermen gerekir d vitamini eksıklıgınde raşitzm yani kemiklerin gelişiminde sıkıntı oluyor
Aynur93 Minikprensannesi yok zaten vericem d vitamini ama kullandığım markayı degistircem belki kullandığım marka iyi gelmemiştir diye
Ugggg Aynur93 sende dene bakalım iki gün verme karın ağrısı yapıyor diyen çok fazla eğer hzuzursuzluk geçerse daha iyi olanları varmış onlardan alırsın