Ayazinannesiseyda Merhaba anneler dört aylık oğlum ne mama ne süt hiçbir şey yemiyor doktor ek gıdaya basayalim dedi. Burdan birisi kaşık mama söyledi nasıl kullanılıyor günde kaç öğün kaç ml veriyorsunuz. Normal mama yerine mi geciyor. Detaylı bilgi veirr misiniz
Honki_Ponki Ayazinannesiseyda Bende kullandım canım kaşık maması hippn ama ben alerji mamasın katarak kullandım yulaflısını ve pirinçlisini miktar olarak 3 kasık hipp 3 kasık alerji maması koydumdu alerjimiz vardı bizim çok şükür hepsi gecti ve şimdi o mamaları normal kullanıyorum biz baya büyüdük tabi artık miktarlı hazırlamıyorum o yüzden
dinibilgicianne Ayazinannesiseyda 3 yemek kaşığına 200 ml su ekliyorsun canım ama pirinç unlusunu sade yemeyebilir tadı şekersiz olduğu için lapa gibi tahıllı muzlu meyveli olanları alabilirsin birde evet 1 gün gider hep onu yediricek iseniz
Fitifiti Ayazinannesiseyda Kendiniz evde daha sağlıklı daha lezizini yapabilirsiniz. Bakmayın organik olduklarına hepsinin de içeriğinde ya katkı maddesi ya da şeker var. Yulaf ununundan muhallebi yaparak içine istediğiniz meyveyi ilave ederek sağlıklı bir öğün elde edebilirsiniz.
dinibilgicianne Ayazinannesiseyda Evde yap kuzum meyve püreli irmik ile sebze püreleri çorbalar 😊 buranın tarif bölümünde var
Ayazinannesiseyda Fitifiti ben çok beceriksizim tarif bölümü neresi ki nasıl bakacağım. Dört aylık için olması lazım
dinibilgicianne Ayazinannesiseyda https://www.instagram.com/reel/CScNqUpIfC7/?utm_medium=copy_link buna bakabilirsin önce az dene alerji sorunu olur mu diye olmazsa ver birde bebek takip diye yazıyo forum yazan yerin yanında orda var