adanur Alparslanemine yaptırmadım ama yaptırma demem bilmiyorum inşallah ilerde pişman olmam🙄 Tanıdığımız doktorlar önermiyorum dedi, hemşireyim hemşire ebe arkadaşlarımda kalabalık çocuklunortama girmeyecekse önermiyoruz dedi bilemiyorum 🙄
seymabykn Alparslanemine ben bu aşının ve tüm diğer aşıların önemli olduğunu düşünüyorum tüm aşılarını eksiksiz yaptıracağım inşallah, ilk dozunu olduk yarın da ikinci dozunu olucaz 😊
Paradiseeeee Alparslanemine yaktırdık canım 3 ay kontörle gittimizde işk dozu oldu bide 5 ay kontrole gittimizde yaptırıcaz inşalalh önemli bi aşı yigenim bu virüsten 3 gün hastanede yattı artı ablama da geçti oda serum falan yedi yattı hastanede zor imkanınız varsa yaptırın bence
Zeynep-almila Biz 3.ayımızda yaptırdık 2. Dozumuzda 5.ayda durumunuz varsa yaptırmanızı tavsiye ederim önemli bir aşı bence
Mys01-01 Kuzum11 3 ay 15 güne kadar yapılıyor bız 3 ayda hastalandı 10 gün sürdü ateş ishal kontrolde bugunde iğleşmediyse hakkınız doluyor yapamam demıstı ki 3 ay 14.gün yaptı