Umuttttt Bebeğim 5 aylık heyecanlı şekilde memeye sokuluyor sonra 1 tane çekip etrafa bakıyor bazen emerken mememi sıkıyor canımı acıtıyor bu ne demek oluyor
Fatma97 Umuttttt of of bizde de aynı durum iki çekip bakınıyor sonra gene dönüp iki çekiyor galiba artık daha iyi gördükleri için dikkatleri dağılıyor diyorum ben
Gulsen4224 Umuttttt 4,5 aylık kızımda aynı şekilde bide Güler ya içim erir resmen düzgünce emmez bakacağım diye anlamaya kavramaya çalışıyor etrafı 😅😊🥰
Umuttttt Fatma97 acaba sütüm mü az diyorum sıkıyorum geliyor valla yoruldum verimli ememiyor böyle olunca da 🤦🏻♀️
Birprensesannesiii3850 Gulsen4224 ayni biz😂benim kizimda 4.5 aylik ayni öyle babasinin sesini duyunca gülerek memeyi birakip dönüyo onun orda oldugunu bildigi icin bi çekiyo bi dönüyo döngüyü böyle tamamlıyoruz
NiIara Umuttttt biraz baksin birakir sonra benm kizim 6 bucuk aylik hala ayni duvarda stickerlar var onlarla konusuyo 😂
zhrayca2001 Umuttttt büna doktorum oyun yapar demişti 2 çeker bırakır sana bakar etrafa bakar güler felan demişti öyle de oluyo şimdi öneri olarak bana doktorumuz sende ciddi dur gülmeden bak falan demişti ama ben dayanamayıp gülüyom😅
Umuttttt zhrayca2001 dayanamıyorum bende öpüp kokluyorum o zamanda memeden kalkıyor çırpınmaya başlıyor hemen 🤦🏻♀️😂
zhrayca2001 Umuttttt aynı benimki valla öpesim sevesim geliyo bende onunla oyun ediyorum ahahaha 😅😅 ben bölle olunca sık sık emzirmede buldum çareyi 😅🤷♀️
AzraBabyy Umuttttt bende de aynı durum var ya sürekli bırakıp gülüyor geriniyor etrafa bakıyor. Etrafa bakarken ısırıyor 🥺🥺 4 aylığız bizde
Gulsen4224 Birprensesannesiii3850 ah cimcime ah babasına nazlanıyor mu 😅ama ne güzel ya mutluluk kaynakları rabbim başımızdan eksik etmesin minnaklarımzı🤲🏻😍hanım doymaz bide iyice gömülür anneye anneyi yorar emsin diYe değil mi☺️
mllhh Umuttttt Benim oğlum 3 aylık aynısını yapıyor bir emiyor etrafa yada bana bakıyor tekrar emiyor ☺️