Sibelbyl Merhaba yarın Bebek arabası bakmaya gidicez travel sistem uygun fiyata önerebileceginiz marka model var mı acaba yada kullanıp memnun kalanınız varsa söylermisiniz 🌸
Kayracim Sibelbyl hepsiburada da indirim var baksanıza ☺️ Bende alacağım bundan hemde.. Baby Home BH-760 Gold Çift Yönlü Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/baby-home-bh-760-gold-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-HBV00000IEMVM?magaza=Ayhan+%c3%87ocuk
seyhan34 Sibelbyl bende henüz almadım ama çok para travel sistem bende dolap diye bir uygulama var ordan aynı modeli daha ucuza almayı düşünüyorum
Esercio Simdi ki aklim olsa baston olup puset takilan arabalar var o modellerden alirdim travel sistem bos hepsi hem agir hem kaba yerinizde olsam almam travel sistem daha sonra degistirmek isticeksiniz
Nln Ebebekte joie markasına bakabilirsiniz baston tarzı araba ama puset içine oturuyor tavsiye ederim travel sistem bence çok kullanışsız çok ağır ve araba bagajını kaplıyor
MayneymisAltintop Nln bizde e bebekten tam bahsettiğiniz modeli aldık. 1000₺ idi . Pusetinden ayrı bebek arabasından ayrı memnunum oldukçada hafif
Ebruferit Nln ben de joie kullanıyorm çok memnunum gerçekten sürüsü güzel katlanmasi kolay hafif iyiki almisim
Sibelbyl Kayracim evet belirli bi süreliğine %70 indirim var ama kredi kartı ile internet üzerinden ödeme yapmak gerekiyor kredi kartı kullanmıyoruz maalesef ☺️
Nln Ebruferit kesinlikle öyle oğlumu büyüttüm şimdi kızım için kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık çok hafif bebek kucağındayken bile taşıyabiliyorsun tavsiye ediyorum herkese
Regen Sibelbyl deluxe modeli olabilir ama o. Elegance ben aldığımda 1.200 dü şuan daha pahalı diye biliyorum
Deletedmom47 Sibelbyl Casual Quatro Trone Safe 2000-2400 civarı ama indirimli haliyle 1700-1800 denk getirilsin illaki .Hafif ,pratik ,sürüş yaparken ağırlık yok ,kumaş kalitesi çok güzel ve fiyat baya iyi 😇