Durukusunannesii Kızım 9 aylık normalde hep en geç 10 da uyurdu ama artık 10 a kadar durmuyo 8 8.5 bazen 9 da uyuyo uyutmaynca çok huysuz oluyo napcagmı sastdm sabahın köründe uyanmaktan ypruldum gerçekten :(
Ezgiasya Durukusunannesii benim oğlum mesela kalkınca kendi kendine konuşuyor battaniye fakan la oynuyor sizınkı kalkar kalkmaz aglıyor mi
Durukusunannesii Utkucan vall bizimkide son 2 haftadır böyle normalde 8- 8.5 a kadar uyuyodu oda gayet normal ama buna dayanamıyorum valla
Egeninincisi Utkucan evet bizde 7 aylığız bizde 5 te ayaktayız suan uyutuyorum 2 saat oyna evi gezdir derken uyku muyku kalmadı
Utkucan Durukusunannesii bizim baştan beri böyleydi gece uykusu iyi ama beşte zınk ayakta 8 dede uyuyor işte uyutmasam kıyamet kopuyor evde
Utkucan Egeninincisi akşam uyuma saatini geciktirebilsem 8 de uyuyor uyutmasam ağlama çığlıklar kıyamet kopuyor 10 da falan uyusa gecikirde
kutgun Durukusunannesii bence alışmaya bakın 12 aylıklar ve 7. Aydan itibaren en geç kalktığımız saat 06.30 😵💫
Sibel8Duru Durukusunannesii 15 aydır öyleyiz. Yine de çok şükür 4 de 5 de uyanıp uyumadigj oluyordu 😢 büyüyünce düzelir diyorlardı ama umudumu kestim artık Şu an 19 aylik
Ndrg-12 Durukusunannesii uyku saatleri normal ve olması gerektiği gibi aslında. Benim kızım da 8 aylık 8-9 arası uyur 6-7 arası uyanır. Sağlıklı olan bu ama biz yorgun olunca yoruluyoruz.
Aalya Durukusunannesii 1 yaşında ve 6:30ta uyanıyor yaklaşık 1 aydır 🥲normalde 7.30 u bulurdu.akşam 8 8.30 gibi uyuyor. 10 da da yatsa gene 6.30ta uyanıyor bizim kız 🤓
Belgiansareweird Durukusunannesii erken uyanmak banada cok zor geliyor acikcasi benimkide erken uyaniyor artik. Ama bu gayet normal. Bebeklerin ideal uyanma saati 06:00-07:30 arasi aslinda
Durukusunannesii annesinin_kizi gündüz fazla uyumuyo 2-3 uyku yapıyo ama dişten dolayı sürekli uyanıyo gündüz toplam en fazla 2-3 saat uyuyo sabahtan akşam 8 e kadar snrada gece uykusuna yatıyo