Annekizz Ek gıdada alıyoruz ama sürekli aynı şeyleri veriyorum çorba yoğurt meyve vs vs Demir ilacı içiremiyorum kusuyor öğürüyor. Besin ve demir değeri yüksek yiyecekler nelerdir ?
Ayseege6156 Annekizz zaten şuan yeni geçtiyseniz sindirim sistemi sadece bunları öğütebiliyor fazlasını vermeyin 🌸 eğer 7. Ayın üzerindeyseniz çok güzel tarifler var kitaplar var alıp yapabilirsiniz veya instagram dan bakabilirsiniz ek gıda tarifleri diye 🌸
Alyameltem Annekizz Demir deyince ıspanak geliyor aklıma. Demir damlasını yiyeceklerine mi koysanız acaba bence tadını almazsa yer. Bir de internette çok güzel tarifler var bakın mutlaka
Eymenduygy Annekizz başka Demir ilacını denediniz mi? Bizim de böyle sorunumuz varmı doktorumuz başka Demir damlası önerdi. Kusma sorunu bitti.
Epifenomen-gkc Annekizz ben karadut suyu içiyorum demir deposu benim kızım da çok seçiyor yediremiyorum
beraninannesiii Annekizz et, semizotu, yumurta, üzüm pekmezi Demir açısından zengin. Fakat bunları verirken süt yoğurt aynı anda veya yakın zamanda vermeyin, Demir emilimini azaltır
Alyameltem Annekizz ben gaz damlasını meyve suyuna damlatıp içiriyordum artık kestik ama tadını anlamıyordu içiyordu. evde kendiniz az şekerle tatlandırıp yapabilirsiniz biz doktorla ilerliyoruz az şeker tuz çok minik miktarlarda koyabilirsin sorun yaşıyorsan dedi. Şeftali kayısı vişne elma armut herşeyi evde kendim yapıyorum bebeğime azar azar taze mutlaka deneyin bence kahvaltıların yanında da iyi gidiyor.