Yagmurtekin Normalde oğlumu 8.30 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum, bugün 7 gibi uyudu bende nasıl olsa 1 saate falan uyanır diye uyandırmadım saat 5.30 da uyandı sallıyorum ama nafile etrafta auuu sesleri dolaşıyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mavisinannesi6064 Yagmurtekin Bnmkide 4.30 da uyandı saolsun şimdi uyutup hemem bende yatacgm gün içinde uyuyamıyorum bir daha
mertalibrother Yagmurtekin normalde 7de kalkardı bızımkıde son bir kaç gündür huy edindi 5.30da ayakta 😫
Yagmurtekin kutgun vallaha bacım sanki daldı gibi henüz kıpırtı yok ama beşğine koymaya korkuyorum 😅😅
Yagmurtekin Umay123 bizimki normalde uykusu geçe de kalsa 8.30 dedin mi ayakta ama bu akşam çok erken yattı uyumazsa da hak veririm çocuğa yani 😅 biz uykumuzu alınca uyuyabiliyoz mu bi daha 😅😅
bsrnrylmz mertalibrother benim gibi başkaları da var mı derken sizi gördüm. 7 ye kadar mis gibi uyuyan çocuk 3 sabahtır çığlık kıyamet 5.30 da uyanıyor
cicekannesiii Yagmurtekin ay valla bnde sinir krizi gecircem 3ten beri kipirdaniyor 5te uyandi actir dedim karnini doyurdum oldugu gibi kustu simdi uyutmaya calisiyorum valla yiprandim ya ölü gibiyim evin icinde 7 bucuk aylik uyku falan kalmadi
mertalibrother Yagmurtekin 1 yaşına girmesine az kaldı atak olabilirmi bilmiyorum inşallah geçici bir durumdur gece full uyuyup sabah 5de uyansa gam yemicem zaten 16256363 kez kalıyor aglayarak sabah perişan halde ayakta durmaya çalışıyorum Allah bütün annelere güç kuvvet versin🤲🏻
mmek_2014 Sizinki yine iyi valla. Benim oglum akşam 10 da uyudu. 4 e kadar saat başı uyandı. 4.30 da tamamen uyandı şu saat oldu hala geri uyumadı
cicekannesiii Gamze00777 ya bacim sorma delirmeye ramak kaldi adam uyuyor ne gzuel bnde uyusunda buyusun soyluyorum ama uyumuyor😣😃