Tugcesmr__61 1 haftalık bebeğimiz sürekli uyuyor gece ne yaparsak yapalım sadece esmiyor bı bakıyor tekrar uyuyor meme kabul etmiyor ne yapmam gerek
anayimbenn Tugcesmr__61 ilk 20 gün devamlı uyur sarılık olmaması için aç kalmaması gerekiyor sağıp ver ya da mama takviyesi yap canım
Lavinerva Tugcesmr__61 aynen ac kalmamasi gerekiyor ne kadar dogru bilmiyorum ama biz her emme cabasindan sonra 1-2 cay kasigi kadar şerbette vermistik bebegime kanindaki şeker düsmesin sarilik olmasin diye
Beren28 Tugcesmr__61 uyandır mutlaka emzir cok küçük daha .. 1 haftalıkmış ne yap et uyandır canım benim … belki de hala kendini anne karnında zannediyor .. benim kızım da tam tersi hiç uyumazdı saat başı emzirirdim sık sık . Sarılığı kısa sürede atlattık bu sayede 🤲🏻
hulya09 Tugcesmr__61 alt değiştirirken uyanıyorlar genelde bide sarılık olmadığından emin olun sarılık olduğunda uykuya daha düşkün oluyorlar
Nrcns_u Tugcesmr__61 aynı sorunu bende yaşadım zorla uyandırılıp hemen uyuyan bir bebek. Çoraplarını ve alt kıyafetini çıkarın. Ayaklarını gıdıklayın onu hep rahatsız edin denilmişti bana. Memede uyumasına izin vermeyin demişti hemşire. Bende zorla da olsa öyle yapıp uyandırdım çok şükür sarılık olmadı 🙏🏻
Ahimess07 Tugcesmr__61 uyandırıp mutlaka emdirmen ya da mama vermen lazım nasıl besleniyorsa sarılığı yukseliyor şekeri düşüyor ondan uyuyordur. Çimdikle topuzuna vur gıdıkla mutlaka uyandır ama
sinemisis Biz de de aynı durum vardı sabah 4-5 ne zaman uyanmazsa tuttuk yıkadık kendine getirmeye çalıştık sarılık uyutuyor çünkü. Topuğuna vurduk komple soyduk ayak altını gıdıkladık belki işe yarar sizde de
Dereninannesi38 Tugcesmr__61 benimki de öyleydi altını açıp uyandırıyordum öyle veriyordum ya da topuk altına vur bi iki defa uyanıyor
Sibel8Duru Tugcesmr__61 Şekeri düşünce uyanmazlar bir türlü diye biliyorum. Benim kızım uyanmadiginda altını değiştirirdim uyansın diye i şekilde emzirirdim