eylul5534 Süt sağan minnoş anneler , günde kaç cc sağım yapabiliyorsunuz . Benım memenucum yok sağolsun bızım bebek de süt şelalesi aksın istediği için silikon uç bile olsa doyana kadar emmiyor 😣😩 ileride sütüm azalır diye korkuyorum …
k2021 eylul5534 benimde sizinki gibiydi meme ucum yoktu 2-3 saatte bir sağarak hem sütüm çoğaldı hemde meme ucum çıktı sağmaya devam edin derim bol sütlü günler dilerim 😍😍😍
Papatya_Kizim eylul5534 benım 2 sinden en fazla tek seferde 30 cc cıkıyor benım de azalacak diye korkuyorum sürekli emmek istiyor bebeğime haliyle cok sağmayada vaktim olmuyor sütte kalmıyor maalesef
Emir123ali eylul5534 emzirmek zamanla sütünüzü artırır emzirmek sağımdan daha çok faydalı ve silikon meme ucuylada olsa sizin meme ucunuz emdikçe çıkar bende ilk kullanmıştı meme ucum çıkmıştı
eylul5534 Emir123ali uçla da uğraşıyorum ama en fazla memede kaldığında 5 10 dakika başarabildim tutturmayı … hemen sinirlenip ağlıyor 😩🤷🏼♀️İlk günler zaten sezeryan olduğum için çok zorlandım emmedi sütüm kanalları tıkadı mastit oldum 🥺🥺
k2021 eylul5534 aynı şeyleri yaşamışız arkadaşım bak benim kızımda öyleydi hem sağdım hem ezirdim derken 6 aylık olduk zaten damakları gelişince sende farkedeceksin sütün artacak He ama benimde meme ucum vs olmadığı için o dönem Dr. Önerisiyle mama başlamıştık malesef mama+meme gidiyoruz ama artık takmıyorum sende zamanla takmazsın 😘 mutlu anne mutlu bebiş 🧡
eylul5534 k2021 artık emsin diye uğraşmaktan kendimi üzüyorum günde 5 6 defa sağıyorum , iş emmeye gelince bizim bene kıyameti koparıyor haliyle bende kendimi eksik hissetmeye başladım . Bugün yine emsin diye uğraşırken karşılıklı ağlayınca daha iyi anladım