Morfrenk Calpol verdim akşam 11de,suya soktum 2 kere, stopever bant var alnında, limonlu çorap giydirdim ama 2 dakika düşüyor sonra geri çıkıyor, uykusuzluktan hali kalmadı artık başka napabilirim elimde fitil yok korkuyorum 38.2 şuan
Mom987 Morfrenk Ne zamandir böyle suan kac derece atesi? Oğlumda gecen hafta 1 gün ateslenmisti daha sonra 3 gun inatçı atesi cikmisti doktora götürdum bir seyi cikmadi ama bu atesi dusurene kadar canım cikti
Minnakseven Morfrenk 39u geçince calpol verdim hep tamamen düşmüyor malesef duş falan kısa süre etki ediyo
Mom9870 Morfrenk Ee bu ateş neden oluyor o zaman? Ateşi olan çocuğun bi tahlil vermesi gerekiyor düşmeyen tekrarlayan ateşte çok dikkat edilmesi lazım. Bu gece takip edin yarına kadar devam ederse başka bir doktora götürün yada böyle ederse bi acile daha götürmekte fayda var. Bu kadar şeye düşmüyorsa başka sebebi vardır.
Mom987 Morfrenk Atesten baska neyi var? Bu ara salgin var falan diyolar. Oğlum 3 gün cayir cayir yandı 39 u gecti atesi 3 gün 38 in altina inmedi. Bolca suya soktum. 4 saatte bir ilac verdim bu surecte 3 kez de fitil verdim. En son pedifen verdim bilmiyorum onun etkisi mi ne atesi düştü saat 5 ten beri atesi yok şükür.
Aysimammm Morfrenk geçmiş olsun çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama sirkeli bez ateşi düşürüyor alnını ve kasıklarını silin biraz büyükse bezi bekletin ateşi olan çocuk çok üşür o yüzden çok da bekletmeyin
06082020 Aysimammm sirkeli bez çok zararlı sakinn koymayın yanlış bilgi vermeyin lütfen ya netten araştırın zararlarını Allah aşkına
Aysimammm Mom9870 ateşinin yüksek kalması havale geçirme riski olmasındansa sirkeli bezle silmek bana yanlış gelmiyor sonuçta ateşi de olduğu için o şekilde bırakılmıyor sürekli banyo yaptırılıyor
Riva Morfrenk canım bizimde üç gün düşmedi ateşimiz ilk gece hemen doktora götürdük ilaç yazdı kullandık ama hiç bişe değişmedi aniden düşüp aniden çıktı kaç kere ikinci gün sabah elleri ayakları hep içi su dolu kabarcıktı tabi ağzının içindede varmış bida doktora gittik el ayak hastalığıymış meğer önce düşmeyen ateşle başlıyomuş sonra döküntü yapıyomuş gene de bi tahlil verin bence başka bişe de olabilir
Kmslbgm Morfrenk Klimayı açın ama 27 dereceye alın sıcakta kalırsa daha da ateşi olur.ben kızıma ateşi olduğu zaman askılı zıbın giydirip bacaklarını örtcek şekilde müslin örtüyorum klimalı oda da tutuyorum Birde evinizde gülsuyu varsa eklem yerlerine pamuk ile sürün.Burda postlarda okumuştum denedim kızımda etkili oldu.Yalnız düşmezse enfeksiyon olabilir.Yarına kadar bakın olmadı tekrar gidin doktora.Geçmiş olsun🙏
Mom9870 Aysimammm Sirkeli su ateşi ani düşürüp daha fazla artmasına sebep verir. Araştırın isterseniz göreceksiniz. Süregelen bir yöntem ama çok yanlış bir yöntem.
Ebrukntr Morfrenk merhaba öncelikle geçmiş olsun 3-4 diş sarımsagı dövüp has zeytinyağında bir süre bekletip ardından bir bezle sadece yağ kısmından bebegınızın ayaklarının altına sürüp çorap giydirin ve o şekilde uyusun deneyen anneler memnun sizede şifa olur inşAllah ve o sarımsaklı zeytinyağ karışımını dolabınızda aylarca muhafaza edebılırsınız aynı zamanda bir antibiyotiktir hayırlı geceler