Sunaz Aşının hangisini ne kadara aldınız ? Herhangi yan etkisi oldumu ??? Bi kac gün içinde yaptıracagım bilgilendirin lütfen 😘
Pinkbery Sunaz rotarix 2doz 260tl rotateq 3 doz 150tl di. Ben bebegme 2doz olanı yaptırdım.3ve 5.aylarda. en son fiyatlar böyleydi. Şuan bilemiyorum(yazdığım fiyatlar tek doz fiyatları)
cito83 Sunaz 3. ayda yaptırdım 5. ayda 2. yi yaptırıcam fiyatı 267 tl benimkinde ateş olmadı ama 2 gün huysuzdu uykuda bile rahat değildi
__Balsurat__ Sunaz eşim alıyor hangi ne kadar diye bilmiyorum iki doz 3 ve 5ay asilari 530 ödedi diyebiliyorum 3.ayda olduk ozaman kendisinde öksürük vardı diye halsiz oldu hiç kıpırdamadı cumartesi 5. Ayı olduk biraz miziklandi başka bişey olmadi
Tontisimm ROTATEQ olanı yaptırdım doktorumuz onu yaptıralım dedi. Tanesine 190₺ ödedim 3 doz olan bir aşı
[silindi] Sunaz rotarix aldık yani 2 dozluktan tanesi 200 küsürdü ama tam hatırlamıyorum ya. 3.ve 5. Ayında yapıldı hiç bi yan etkisi olmadı
Polikistikanne Sunaz Rotarix. 3. ayda ilk dozunu 250ye yaptırdık. 5. ayda ikinci dozu 263e.. Bir yan etki yaşamadık çok şükür 🙏🏼
DamlaGoktug Perşembe günü 2.doz Rotarix yaptırdım Rotarix daha iyi okumuştum bir yerde işimiz 267 TL di
Bisaniye Sunaz rotarix yaptırdık. 215 tl idi sanırım 2 doz şeklinde yapıldı. Ağızdan veriliyor. Bizde herhangi bir yan etki olmadı.
Deletedmom123 Sunaz Rotarix 1,5 doz 250 liraya aldık . Doktorum 3. ayda ve 5. ayda vurulmasını söyledi.
Almina4497 Bilmediğim için souyorum bu aşıyı dışardsn alıp mı vurdurscağız özel hastaneler kendı temin ediyor mu acaba?
Ladyofdark Geçen hafta yaptırdık birinci dozu 267 tl rotarix 2 doz olan. Hiç yan etki yaşamadık ben de biraz tedirgindim sürekli izledim uykuda falan ama bi sıkıntı olmadı şükür 🙏🏻