kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim dizlerinin ve ellerinin ustune kalkiyor emekleme pozisyonu aliyor fakat emeklemeyi henuz bilmiyor yani bacaklarini ileri atmasi gerektigini bilmiyor. Sizce ne zaman ogrenip emekler ?
Beyzasmom kaymakliekmekkadayifi benim kızım 8.5 aylık hala o pozisyonda duruyor bit türlü gidemiyor her bebek bir değil 😬
Mom345 kaymakliekmekkadayifi öyle yaptığı zmn topuklarına destek ol hafif ittir gidebildiğini keşfetsin bnm oğlum 8 aylık sürünmeye başladı 10 aylık emekldi ama emekleme ye başlayınca 1 2 hafta daha komonda gibi Gitti daha kolayına geliyordu sonra tamamen emekleme ye başladı 14 aylık olcak hala emekliyor😂
kaymakliekmekkadayifi Mom345 o sekilde yapiyorum destek oluyorum surunuyorda hafif hafif kendisi ama emekleme yok o pozisyondayken kendini onede atiyo ama tabi sap diye yere yapisiyor😂
Ogretmennannee1 kaymakliekmekkadayifi ahaha benim oğlum 4.5 aylıktı emeklediginde 😂 biraz yavaş kalsın yoksa önünü alamiyorsunuz
Peekaboo kaymakliekmekkadayifi yani bizimki 9 ay 1 haftalikken emekledi. Öyle duruyordu geri geri gidiyordu baya zaman geçti açıkçası. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman emekler. Burda yazılanları okuyup da benimki neden emeklemedi diye düşünceye girme 😀 uygulamada da 9 aylıkken yakında emekler yazıyordu uygulama bildi bizimkini tabi daha erken emekleyen de var
kaymakliekmekkadayifi Peekaboo yok kuzum ben asla kiyaslamam bebegimi bizimkide 2 gun sonra 6 aylik olcak 4.5 aydan beri surunuyo garibim🥰😂😂 artik emeklese de rahat etse cocugum😂
Rumoss kaymakliekmekkadayifi valla bende çok merak ediyorum 😁şurada durayım da üste çıksın 😊5 ay 10 günlük kızım var 1 aydır komando gibi sürünüyo 6 aya kalmaz emekler dedik ama sürünme hızı arttı diz üstüne ne zman geçer ne zman emekler bende çok merak ediyorum 🤩
kaymakliekmekkadayifi Rumoss bizimkide oyle 4.5 ayliktan beri surunuyo donuyi falan bi sekide ulasiyo gitmek istediği yere ama emekleme yok😂😂