Aslan 48 gunluk kizim kolik nurseyi metsili sap hepsini denedim yok yok surekli kusuyor ememiyor cok mutsuz surekli agliyor surekli bi emme istegi elleri yumruk surekli kasiyo kendini yapcgm ben bu xocugu rahatlatmak icin
SmyRa_ Aslan Benim kızımda aynısıydı hiçbir şekilde susmuyordu ve bu damlalar hiç fayda etmedi son olarak bi damla kullandık Allaha şükürler olsun 3 gün sonra kesildi hepsi geçti🥰😇
Fundacetiner Aslan bende bir kolik annesi olaraktan merak etmeyin gecicek bizimde denemedigimiz yöntem ve ilac kalmamisti 1 gun 4 saat nefes almadab agladi ama ne zamanki 3 aya girdik bitti. Biz momy blis te bulmustuk caresini ve hala kullanmaya devam ediyoruz tavsiye ederim
E_doga Aslan nurse harveys colex bir de Amerika’dan colic calm diye birşey getirtmiştim ben 60 - 65 dolara ona da bir bakın cidden iyi gelmişti bunlar ama colic calm i her zaman vermiyordum nurse harveys colex in işe yaramadığı zamanlar veriyordum bunlarla atlattık şükür
SmyRa_ Aslan Nutrigen Neovind kesin çözüm bence bitkisel damla zaten kokusu biraz kötü ama çay kaşığıyla sütünüze katıp verebilirsniz iyi gelir inşallah 🥰