Hamileana Merhaba iyi akşamlar İzmir’de oturuyorum 2,5 yaşında oğlum var bu sene oyun grubu yada kres gibi biryere göndermek istiyorum bildiğiniz konak civarında güzel biyer var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Ciham Hamileana cok arastırdım ama konak civarı yok malesef gaziemirde var görüştüm ama cok uzak baya ters kalıyor alsancakta buldum o da yorumları baya kötü internette ben burada bekliyeyim belki bilen vardır şansımıza
Hamileana Ben Eşrefpaşa da oturuyorum bahçeli evlerde adam olacak çocuk diye bir yer var gündüz bakım evi olarak geçiyor geçen sene görüşmüştüm ama eşim coviden dolayı istemedi
Hamileana Ciham merhaba hala kreş ariyorsaniz Bozyaka pazar yerinin yakınında bir yerle görüştüm ben çok ilgiliydi ama benim oğlumda konuşma geriliği var oyuzden almadılar Google muzipo kids Üçyol yazinca çıkan numarayı aradığınızda ulaşabilirsiniz muzipoyu kapatmışlar kreş açmışlar
Ciham Hamileana gaziemirdekiyle görüştük biz malesef bana cok ters geldi yolu oglum dolmusta perişan oldu o yüzden kayıt edemedik oraya bozyakadaki adı neydi acaba iletişim no var mı
Hamileana Ciham Benim size yazdığım yer kreş ucyolda muzipo kids şubelerini kapatıp kreş açmışlar muzipo kids Üçyol yazıbca cikyor numarası
Hamileana Ciham Birde muziponun Küçükyalı şubesi de var birde İzmir park da ced-go var ben orayi deniyecegim oyun grubu yada kres değil içerde envayi çeşit oyuncak var yaşıtlarıyla ve oyun ablalariyla oynuyor