Umayinannesi Kızım bu şekilde yatmaya başladı bugün engel olmak için küçük beşiğine koyayım diyorum yanlış mı yaparım ? Korkuyorum nefes alamaz diye kızım 5 ay 6 günlük bu arada başını kaldırabiliyor normalde yüz üstü yatirdigimda ama uyurken bunu yapabilir mı 🥺
Kbragzl Umayinannesi ay sakın dokunma bırak uyusun rahatça benımkı yüzüstü yattı hep 1aylıktı doktorum dedı demek ki öyle rahat ediyor. Senın kı kendını cevırır artık
FiltreKahve Umayinannesi doğduklarından beri yüz üstü uyuyor kızlarım hem rahat gaz çıkarıyorlar hemde böyle rahat uyuyorlar. Sizinki de büyük baya kafasını falan çeviriyorsa hiç problem etmeyin bırakın uyusun rahatça
Umayinannesi Makaron_88 korkuyorum vallahi az önce kafayı kaldırıp emziği çıkardı ama başından ayrılamadım yine de sürekli böyle mı uyur acaba artık ya 🤭ben bunu yazarken kafasının yönünü değiştirdi demekki kendini kurtarabilir dimi of anne olmak çok zor 🥺
Umayinannesi FiltreKahve çeviriyor ama gözü kapalı bazen kafasını yatağa gömüyor gibi yapıp geri kaldırıyor sonra çeviriyor tekrar korkutuyor beni .Kafayi kaldirip gaz çıkarıp geri yatıyor bir de 🤣