Leylak5566 3 yaşında oğlum için balık yag alicam onericeginiz bı marka var mı iştah açan gerçekten faydasını gördüğünüz benim aklımda olan easyfishoil jelibon gibi olması kolay icirme açısından neyse fikirlerinize açığım bacımsular😆☺️😃
Tospikto Leylak5566 millors kullaniyorum canim tutti furuttiko tadi da guzel bebegim de seviyor tadini
1lina1anne Leylak5566 ocean canim zaten odullu portakal tadi var tadi guzel kizim ondan sonra kilo aldi
dertlikerkenez Leylak5566 doktorumuz möllers tavsiye etti. Yazın ara vermemi, ekimde tekrar başlamamı söylemişti.
Elifim_derinim Leylak5566 doktor möller’s tavsiye etti. Jelibon şeklinde olanları önermedi. 5 yasında ve 1.5 yasında kızıma kullanıyorum. İkisininde iştahı açılmadı😪ikisinede zorla içiriyorum, ufaklığa feryat figan. İçirdikten sonra yıkıyorum ikisini de. Balık kokuyor
Leylak5566 Tospikto sonunda bı kişi yazdı çok saol canım tadı neye benziyor benim oğlum çok aşırı seçici iştahı açıldı mı sizin çocuğunuzun
Tospikto Leylak5566 canim tadi ayni eskiden cocukken cignedigimiz meyveli sakiz gibi. Kizimda asiri secicidir buni begendi ama. Tek sıkıntisi var 3 ay icinde tuketilmel buzdolabinda saklamak kosulu ile. Gunde bir cay kasigi verdigim icin ceyregi bitmeden yenisini aldim. 170 kusur tl birde. İstah acma olarakta kizim hep istahsizdi halen oyle. Gozle gorunur bir etkisini goremedim ama vermeye devam ediyorim balik sevmedigi icin.
Tospikto Elifim_derinim tadi guzell ama eger bir yere dokulduyse kokusu cikmiyor kizimin tenine gelsin yikamadan cikmiyor kesinlikle
pinkmoom Bizde easyfishoil multi kullanıyoruz iştah konusunda gerçekten faydası oldu canım dediğin gibi jel formda olduğu için kullanması da kolay tadı güzel
bikerem Leylak5566 haftaya 1 yasina girecek,mollers aldim baslayacagim tuttu furutti li,ocean ya da you plus da onerdi dr umuz,esim de ocean portakalli almis,artik sirayla icecek nasipse
Zaman0686 Leylak5566 bende ocean multivitaminini kullanıyorum arada veriyordum ama balık yağı düşünüyorum doktora sordum mollers iyi dedi bakalım ondan alacağım
clem_emtine Bu balık yağından biz de alıyoruz jel olduğu için kızım çok seviyo iştah açma konusunda da iyi