Gamzeli28 Merhabalar menenjit aşısını yaptıran var mı? Kaçıncı ay da yaptırdınız yan etkileri oldu mu nasıl geçti ? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden :)
Purple13 Gamzeli28 doktora göre değişiyor kimi daha küçük aylarda başlıyor. Biz 12. Ayda başladık. Aylara göre doz sayısı Değişiyor
Gamzeli28 E_doga bizim de 7.ay dedi ama sağlık ocağı hemşiresi 9.ayda falan yaptır ağır geçiyor dedi o yüzden burda sorayım dedim :)
Purple13 Gamzeli28 a ve b tipi var. 12. Ayda a tipimi vurulduk tek doz. B tipine 14. Ayda başladık 3 doz şeklinde son doz kaldı sanırım 22 aylıkken olucak emin değilim bakmam lazım şu an 20 aylığız
Purple13 Gamzeli28 hiç bir menenjit alışı ateş yapmadı bizde şükür aşılarda ateş olmadı huysuzluk oldu.
aay1 @Gamzeli28 bizim ilk dozu 6. Ayında yaptı doktorumuz 8. Ayında 2. Dozu yaptı şuan 8 buçuk aylık bebeğim birdaha Nisan ayında 3. Dozu yapacak. Her ikisinde de ateşi çıktı oğlumun başka yan etkisi olmadı
Arsel 7de yaptırdım ben. Akşama doğru ateş 38 oldu calpolle düştü şükür ki. Başka bişey olmadı. 9da ikinci dozu yaptırmam lazımdı. Yaptıramadim. onuncu ayda yaptırcam inşallah sıkıntı olmaz..