Saziyersin Biogaia kullanıyorum fakat cok etki göremedik arkadasim metsil alıp getirmiş fakat nasil kullanmam gerekiyor doktora sormadan kullanmakta istemedim ne yapmam gerek 55 gunluk bebegim zarari.olur mu
Baharkokulum Saziyersin biogai ile Sap simplex i beraber kılmadık 6 ay boyunca hiç sorunumuz olmadı. Sonra da ihtiyaç olmuyor zaten. Biogai her gün aynı saatte 5 damla. Sap simplex her gün aynı saatlerde 3 kere 5 er damla 👌 kesin çözüm . Aynı saatlerde vermek önemli yanlız.
Kimkibu Saziyersin ben yaklasık 1 ay önce gittim baska bir doktora o metsil vermisti günde 1 kere 5 damla dedi biz kullamadık kendş doktorumumuzun verdiği damla daha iyi geldi
Saziyersin Alygkc kullanımı nasil onu da irim suan elimde metsil var onu almışlar kullanmalıyım 55 gybluk bebeğime yan etki yapar mi cunku ilac diye geçiyor bitkisel değil
Buglemim__hifamm Canim bizde 1 ayliktan beri metsil kullaniyoruz günde 4 sefer aralarinda en az 4 er saat olucak sekilde 8 er damla veriyorum önemli olan herzaman saati saatine ayni saatlerde vermen düzenli bi sekilde
Serapveminikleri Saziyersin evet cnm şuan 2 ay 26 günlük azalttım ama 1 hftdır 15 günlükken başladık şimdiye kadar veriyorum
Saziyersin Baharkokulum ayin 7 sinde kontrolümüz var söyleyeceğim ozaman bakalim suan metsil var diye elimde oyizden yazdim tesekur ederim tavsiyeniz icjn
SmyRa_ Saziyersin Biogaia gaz damlası değil probiyotik damla birlikte bi gaz damlası kullanmanız gerekiyor ama metsil etkili değil ben hepsinide kullandım kızım kolikti doktorum en sonunda bi damla yazdı ve tek kurtuluşum o oldu tavsiye ederim kesinlikle zaten bitkisel yağlardan yapılmış ilaç değil ☺️