gamzelikizim Kizlar 20 aylik bebegim son 1 haftada bu üçüncü oluyor aglayarak uyaniyk yatırıyorum yarim saat sonra uykusunda aglamaya basliyo uyaniyo sanki etinden et kopuyomus gibi agliyo ateşi yok iki kez alttan gaz çıkardı bu kez gazda cikarmadi uyutmadan rezene icirmistim niye boyle oluyo ki
e_yildiz1 gamzelikizim 15 aylık oğlumda öyle olmaya başladı sebebini hiç bilmiyorum gece uyanması yoktu
Oglusannesi26 11 aylık oğlumda öyle sabah 6 da ağlayarak uyanıyor ve susmuyor da kolay kolay rüya mu goruyor korkutuyorlar mi anlamadım
Mucizemsi Benim oğlum da 15 aylik gece sadece 2 kere uyanırdı. Şuan resmen uyumuyor 🤦♀️ sürekli sanki biri cimcikliyor gibi çığlık atıyor, ağlıyor. Resmen uykusuzluktan ağlıyorum. Neden olur ne zaman geçer hiç bilemiyorum 🤦♀️
Mucizemsi gamzelikizim valla canım geç te yatıyor önceden 8 buçukta uyurdu şimdi en erken 11🤦♀️ 1 yas sendromu diyorlar 🤯sanırım her dönemin bi sendromu var🤣🤣 ama gerçekten çok yoruldum artık uykusuzluktan☹
Haticetmkn Canım benimkide öyle geceleri belirsiz saatlerde uyanıyo çığlık çığlığa kalkıyo geri de cok zor uyuyo 20 aylık olacak bir hafta sonra yaklaşık 15 veya 20 gündür böyle birde diş çıkarma dönemi ben ona bağlıyorum ama 2 yaş sendromunu dolu dolu yaşıyoruz sinir krizleri ne dersem tersini yapıyo istedigi olmayınca her bulduğu yere kafa vuruyo yani daha neler neler
gamzelikizim Mucizemsi yoo ilaci falan yokmus bu yaslarda ruya gormeye basliyolarmis bu yuzden korkup uyaniyolarmis e ruya ne bilmiyoki bebekler ondanmis