MMertinannesi 10 aylık oğlum 2 gündür doktorada gittik ilaçlar verdi ama hala kesilmiyor ishali evde verebilicegm ne yapabilirm muz patates zorla zorla vermeye çalısyorum hicbirsey yemiyor😥
Ugggg MMertinannesi kayısı kabızlığa şeftali ishale iyi gelir derler bebeğin cok kucuk değil Azda olsa şeftali suyu verebilirsin ise yarayabilir
Fatmaugurdoku MMertinannesi karnı tokken Bi muz yedir canım Bi de yumurtayı az haşlayıp ver ıyı gelir belki Bi de bol bol su içir su an da ishal oldugu ıcın baya su kaybı olur vucudunda Allah korusun gecmıs olsun
Tugba2626 MMertinannesi nişasta ve yoğurdu karıştır yedir anında keser ama oranına internetten bak tam hatırlamıyorum.
Selmagkce MMertinannesi muzlu yoğurt birebir oğlumda 3 gün önce ishaldi her öğlen muzlu yoğurt verdim geçti
MMertinannesi Ugggg sefaili meyve suyu olur mu belki yakındaki markette yoktur da şeftali suyu gidip bakayım yinede
Prensim_2405 Benim oglumda aynıydı cnm doktor bir toz verdi suyuna karıstırıyorum tadı da cok tatlı severek içmişti:) ismini soyleyebilirim istersen o ilaç ishal kabız kabızı ishal yapıyo yine doktoruna ya da eczanıya danışarak verebilirsin
MMertinannesi Prensim_2405 aldım canm onu da dünden beri veriyorum ama yinede var bide içmiyor zorla zorla iciryorum süzüldu kaldi 1 günde ya 😣npcagmi sasirdim
Ugggg MMertinannesi olur canım ben şimdi netten baktım ishale iyi gelen yiyecekler içinde şeftali var hatta biri sormuş şeftali daha çok ishal yapmazmi diye doktor hayır yapmaz demiş şeftali suyu içir sen ona şifa olur
MMertinannesi Ugggg tamam canım sağol şimdi çıktım aldım capyy seyfali suyu aldım insalah icirtebilirmde iyi gelir sagoln
MMertinannesi Fatmaugurdoku hicbirsey yemiyor ki zorla verdgmdgde de çıkarıyor yumurtanın beyazıni yiyor onu eline veriyom yarısını döküyor bi kaç küçük yiyor işte
MMertinannesi Tugba2626 Selmagkce keşke yese görseniz halini bi deri bi kemik kaldı doktora götürdük serum verdiler o bitti bi kaç saat sonra yine aynı oldu üstelik şimdi doktorun verdiği ilaçlarda içtiği An Ne var ne yoksa kusuyor hepsini 😣😣
Tugba2626 MMertinannesi kussada yedirmeye çalış ısrarla mecbur yapacak bişey yok eninde sonunda bişekilde düzelecek
Buglem MMertinannesi canım kızım 1 yaşında kızımda da var ishal ve kusma ateşi de vardı ama çok şükür o geçti ne yedirsem ya anında çıkarıyor bazen 4 gündüz böyleyiz doktora gittik ilaç verdi ama yine aynı yine aynı anlamadım bisy muz la yoğurt yiyor arada mama ve şu içiyor zorlayamiyorum daha beter oluyor ne yapacam şaşırdım kaldım . İshal bebek maması yapabilirsin ben yaptım biraz daha iyi sanki pirinci hasla pirinç unundan muhallebi yap ikisini karıştır sonrada muz ekle insallh iyi gelir ☺ geçmiş olsun
MMertinannesi Buglem aynı bizimkide öyle 2 günde 15 bez degistirmisimdir ishalden ateş inip çıkıyor doktora götüryom tahliller hep temiz çıkıyor ne idrarda ne kanda bişey yok bugün kusmaya da başladı helede ilaçları verdiğim An tüm herseyi kusuyor şimdi yine acile gotryom bari fitil versin dicem bakalım nolcak