Pandaliii Kızlar bebeğimin afedersiniz kakası yapış yapış resmen temizlerken bile zor işiniyor ve aşırı huzursuz. Aynı durumu yaşayan varmı
Alinduru Pandaliii gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka yani sizin deyiminizle yapış yapış olması, huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı gibi belirtiler besin alerjisi belirtisi olabiliyor.
Balkizinannesi_ Pandaliii benim bebeğimde de oluyordu ek gıdaya başlayınca geçmişti. Mukuslu kaka oluyodu
Pandaliii Alinduru bu durumu daha önce yaşadınızmı ne yapmam gerekiyor. Doktora götürsem tahlille falan anlaşılırmı? Söylediğiniz belirtilerin hepsi var
Alinduru Esins kan tahlili ya da deri testi yapılıyor ama testler doğru sonuç vermeyebiliyor genelde diyet öneriliyor.
Alinduru Pandaliii bi doktora danışın. Belki alerji değil sadece gaz da diyebilir. Endişelenmeyin alerji bile olsa zaten diyet yapılıyor bi süre geçiyor sonra. Ama dediğim gibi sadece gazdan da olabilir en iyisi doktorla görüşmek.
Pandaliii Alinduru evet. Birde dışkısını yaparken aşırı zorlanıyor kızarıyor. Yaptığı zamanda sosis kıvamında ishal gibi yapıyor. Kabızmı ishalmi anlamadım gitti
Alinduru Pandaliii yani söyledikleriniz bana alerjiyi düşündürüyor zaten ama malum uzman değiliz. Bi uzmanla görüşmeniz en iyisi olacaktır.