Gunsss Bebeğim 11 aylık doktorumuza danışarak 6 damla suya karıştırarak verdim tam içmedi suyu tadı değişince inşallah işe yarar 🙏🙏 çok hastayım inşallah bu gece uyursa bende birazcık dinlenmiş olurum 🙏🙏🙏
Simurg Gunsss bu damlaların sanıldığı kadar masum olmadığını duymuştum ama araştırmadım. İçeriği nedir? Benim kızım da geceleri çok uyanıyor içeriğinin temiz olduğuna kanaat getirsem ben de kullanmak isterim
Hayris Gunsss bende şuracıkta bekleyim faydası olursa bende alayım 1 senedir uyku yüzü görmüyorum ben🤦🏼♀️
Krgztuba Gunsss biz kullandık 5damla veriyordum 40dk içinde uyuyordu ama geve sık uyanmalar devam etti hiç faydasını görmedim kestim .(dozunu artırmama rağmen )
Gunsss Simurg doktorumuz için rahat olsun tamamen bitkisel bebekte sende dinlenin biraz dedi Melisa özü var içinde
Zehra1234 Simurg aslında ben yinede kıyamadım kullandım ama su sekil cok huysuz oldugu günlerde toplasan 5 kez kullandm sonra vermek istemedim düzenli yapmadığım içinde etki etmemiş olabilir sizde doktora danışın isterseniz
Simurg Zehra1234 Doktor kontrolünde soracagim çok sık uyanıyor yarım saatte bire düştü 🤦🏻♀️ bir yaş on günlük. Yat kalk yat kalk rüya görmüyorum artık 🤭 canı sağ olsun inşallah geçicidir
Gunsss alyn bu gece sadece bir kere uyandı benim için mucize gibi bişey bu inşallah böyle devam eder 🥰
Gunsss Lnr123 akşam suyuna 5-6 damla damlattım hepsini içmedi ama gece bir kez uyandı denemeye devam edeceğim. Belli bir süre yok biraz düzene girince bırakırım
mmek_2014 Bizde kullanıyoruz ama pek işe yaramadı oglumda. Sadece uykuya geçişi kolaylaştırdı ama gece yine saat başı uyanıyor sabah erken uyanıyor. Bir fark yok yani bizim açımızdan