Eminelif20 Kuzum 9 ay 12 günlük ve sesli şeylerden hoşlanıyor. Motor gelişimi için Tavsiyelerinize ihtiyacım var 🍭🧸
Eymenduygy Eminelif20 sesli masal kitapları/ müzikli eğitici piyano hayvanlı olanı kullanıyorum/ eğitici köpekçik/ eğitici köpekçiğin uzaktan kumandası sesli olarak bizdekiler bunlar 9.5 aylık oğlum😌
Eymenduygy Eminelif20 evet fp 😊 köpekçiği çok seviyor parmağı ile her şeye basmayı öğrendiğinden beri sürekli onun kulağına kalbine dokundurup öttürüyor sonra alkış yapıyoruz 😂
Eminelif20 Eymenduygy Oyyy alıkonulma sebebi 😍 Allah bağışlasın canım 🍭🤲 Tamam ondan alayım bende o zaman memnuniyet önmeli
Eminelif20 Eymenduygy piyanolu Oyun halısı almıştım malum boydan uzayınca piyanoyu veriyorum çok güzel oynuyor Ama ona da bakayım gittiğimde belki dikkatini çeker ☺️👏🍭
Eymenduygy Eminelif20 https://ty.gl/gfeep0z bizdeki bu. Bayılıyor bayağı müzikli hayvanların sesleri piyano tuşları falan 😍
Eminelif20 Eymenduygy Eee o kadar da olacak Evlatlarımızın gelişimi çok önemli 😍 Rahat bıraksınlar da Biz de işimizi gücümüzü yapalım bazen ☺️💤