Yigitoglum_2 3 gün bebeğimi emzirmedim süt dolmuştu acaba emzirdim ama kafam karıştı ekilmişmişim öncesinde sağmam gerekşr miydi
Tobby19 Yigitoglum_2 siz canlı bir bireysiniz neden öyle birşey olsun😊 endişelenmeyin, bunlar hurafedir, vücudunuzda kaldığı sürece sütünüz en temiz en sağlık besin
pembemor Yigitoglum_2 hayır tabi ki ya öyle şey olur mu? vücutta bekleyen süt neden ekşisin. yok öyle bir şey. tadına bakın içiniz rahat etsin.
Flz95 Yigitoglum_2 bilemiyorum ama tadının degistine eminim olan olmuş artık umarım zararı dokunmaz bebeğinize 🙏
Yigitoglum_2 pembemor iki göğsümü de emzirdim baya oldu bi etki yapmadı gayet iyi bebeğim şuan ama aklıma çok fena takıldı
Faimee Yigitoglum_2 bi yerde okumuştum böyle bi şey asla yok uydurma diye ama üç gün uzun bi süre niye sağım falan yapmadınız yani nasıl dayandınız
pembemor Yigitoglum_2 hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Göğüste bekleyen sütün zararı olsa doktorlar, hemşireler söylemez mi hiç? hastaneler de sağlık ocaklarında emzirme ve anne sütü ile ilgili bir çok panolar yazılar var. hiç böyle bir şey okudunuz mu?
bireylul Ekşimekten ziyade Allah korusun sütünüz azalır veya kesilir .Emziremezseniz bile mutlaka sağın memede süt durursa beyne süt üretimi için uyarı gitmez.